DefiSign LIFE Hjärtstartare

11500 kr (exkl. moms)

Produktbeskrivning

DefiSign LIFE Hjärtstartare – Alla kan rädda liv

Hjärtstartaren DefiSign LIFE är speciellt framtagen för att passa alla användare. Denna prisvärda hjärtstartaren ger tydliga röstinstruktioner och är därför lätt att använda.

Efter att locket på framsidan öppnas, startar apparaten automatiskt. Hjärtstartaren börjar direkt med sina röstinstruktioner. Röstinstruktionerna ges tillsammans med bilder som lyses upp med hjälp av LED-lampor. Steg för steg får livräddaren tydliga instruktioner och vet precis vad som behövs göras. Användning av denna DefiSign Life hjärtstartare ger bästa möjliga resultat.

Eletroderna är synliga och alltid ansluta i hjärtstartaren. Detta gör att man snabbt kan fästa elektroderna direkt på offrets bröstkorg. Härmed sparar man livsviktiga sekunder. Elektroderna har en livslängd på ca 3 år. DefiSign hjärtstartare håller själv koll på hållbarhetstiden på elektroderna. När hållbarhetsdatumet närmar sig så larmar hjärtstartaren först genom ljussignaler och sedan genom ljudsignaler. På så sätt kan obehagliga överraskningar i en nödsituation undvikas.
Batteriets livslängd är ovanligt lång, nämligen 6 år! Det bidrar till lägre underhållskostnader för hjärtstartaren.

Om man ska utföra hjärt- lungräddning på barn behövs det speciella barnelektroder. Dessa kan man förvara på baksidan av hjärtstartaren. När barnelektroderna ansluts så reducerar hjärtstartaren automatiskt strömstöten för att passa en barnkropp. Härmed kan DefiSign LIFE hjärtstartare användas för varje målgrupp, från barn till vuxna. Barnelektroderna har en livslängd på ca 1 år.

Med hjälp av de olika led-lamporna, på framsidan av apparaten, kan du enkelt se om din DefiSign LIFE hjärtstartare är klar för användning. Blinkar status indikatorn på högra sidan grönt? Då är din hjärtstartare redo för en nödsituation. Blinkar en av de fyra lamporna på vänster sida? Då ska du direkt vidta åtgärder. I brukanvisningen kan du precis se vad för åtgärder som krävs för vilken lampa. I de flesta fall så indikerar apparaten att hållbarthetsdatumet på elektroder och/eller batteriet löpt ut.

Tack vare den höga damm- och vattentätheten kan denna DefiSign LIFE hjärtstartare användas inomhus men även placeras utomhus. Observera att ett speciellt utomhusskåp krävs för att man ska kunna förvara hjärtstartaren utomhus.

DefiSign LIFE hjärtstartare levereras med en fabriksgaranti på 10 år. Den här långa och pålitliga livslängden på hjärtstartaren är garanterad.

Kommer hjärtstartaren att hängas upp i en internationell omgivning? Till exempel ett stort kontor, en station eller en semesterpark? Då har hjärtstartaren DefiSign LIFE en lösning för det. Med ett enkelt knapptryck kan språket ändras. Även under pågående återupplivning. Kombinationerna består av svenska samt 2 ytterligare språk. Standardkombinationen är svenska – engelska – tyska. Så gott om val för alla! För ytterligare information kring språkkombinationer, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Hjärtstartaren DefiSign LIFE tillverkas av en välrenommerad fabrikant, Schiller Medical. Schiller Medical är ett ledande varumärke inom den medicinska världen. Detta återspeglas i kvaliteten på DefiSign LIFE hjärtstartare.

Kortfattat, letar du efter en praktisk, lönsam och användarvänlig hjärtstartare? Välj då DefiSign LIFE hjärtstartare. Med hela 10 års garanti är du alltid försäkrad om att du har en pålitlig apparat. Den har dessutom ett förmånligt pris i förhållande till den utmärkta specifikationen. Genom att hjärtstartaren är flerspråkig och har hög damm- och vattentäthet, kan den användas överallt. De tydliga röstinstruktionerna ser till att alla kan använda hjärtstartaren. Med DefiSign LIFE hjärtstartare kan alla rädda liv.