Housegard 6 kg pulversläckare, PE6HR-A SE/FI

699 kr (exkl. moms)

Produktbeskrivning

Housegard 6 kg pulversläckare, PE6HR-A SE/FI

Som huvudbrandsläckare för bostaden rekommenderas en godkänd pulversläckare med 6 kg pulver, oavsett om du bor i liten lägenhet eller i en stor villa.

Housegards pulversläckare har en släckkapacitet på 55A, vilket innebär att den har upp till 60% högre kapacitet än de flesta andra släckare på marknaden. När du köper en brandsläckare från Housegard så kan du registrera dig och ta del av Housegards trygghetsgaranti.

  • Housegard 55A 6 kg pulverbrandsläckare har effektivitetsklassen 55A, den högsta släckeffekten på marknaden.
  • En 6 kg pulverbrandsläckare är förstahandsvalet i alla bostäder men rekommenderas även för placering i kontorsmiljöer, byggarbetsplatser och industrifordon.
  • En 6 kg pulversläckare är förstahandsvalet i alla bostäder. Övriga rekommenderade användningsområden är bl.a. kontorsmiljöer, garage, byggarbetsplatser, lantbruk, transport- och industrifordon.
  • En pulversläckare släcker bränder i textilier, trä och liknande material, brännbara vätskor, gasbränder och elektriska bränder och är det mest mångsidiga släckmedlet på marknaden. Kännetecknande för pulver är hög släckkapacitet och lång räckvidd.
  • Pulversläckaren ger stor släckeffekt i förhållande till vikt och möjliggör att släckningsarbetet kan utföras med avstånd till branden.
  • ABC-pulver består huvudsakligen av monoammoniumfosfat och klassificeras inte som miljö- eller hälsofarligt.